Mezoterapia virtuală facială = electroporație + electroforeză

Mezoterapia virtuală facială (Dermoporația), este o procedură estetică nechirurgicală prin care se realizează introducerea de substanțe active în spațiile interstițiale celulare, prin intermediul pielii. Cu ajutorul acestor impulsuri electrice, porii se măresc de circa 400 de ori, iar substanțele active ajung direct la receptorii celulari într-un timp minim și într-un mod extrem de eficient. Acțiunea terapeutică e directă, iar electroporația multiplică exponențial eficacitatea unei simple aplicări locale. Dacă, în mod normal, într-un tratament bazic, doar 5% dintre ingredientele   produsului ajung în profunzimea pielii, prin mezoterapia virtuală facială substanțele active penetrează în proporție de 95%, cu efecte spectaculoase.

 

mezoterapie faciala

Mezoterapia virtuală facială – produse

Mezoterapia virtuală include 3 etape de tratament, care se parcurg în cadrul aceleiași ședințe:
1. Electroporația, care se face cu ajutorul unor impulsuri controlate (ultrasunete), ajută la dilatarea porilor, de circa 400 de ori, și pregătește următoarea etapă a terapiei (penetrarea ingredientelor active, în piele și țesutul superficial);

2. Electroforeza reprezintă esența mezoterapiei: 95% din substanțele active ale oricărui produs facial sau corporal, sub formă de ser concentrat, ajung în profunzimea țesutului care se dorește a fi tratat;

3. Cooling therapy reprezintă ultima etapă a mezoterapiei virtuale și se face cu ajutorul unui dispozitiv care răcește țesutul tratat, închide terenul pe care s-a lucrat și readuce porii la dimensiunea normală.

 

mezoterapie2

Mezoterapia virtuală facială

Mezoterapia virtuală facială evită neajunsurile injecțiilor și nu lasă semne pe piele. Nu există efecte adverse, durere sau riscuri.

Mezoterapia virtuală facială este o metodă noninvazivă, nedureroasă, dar eficientă ca și mezoterapia sau electrolipoliza, care utilizeză acul. O ședință durează 10-20-30 minute și se poate repeta zilnic, în funcție de zona tratată. Numărul total de ședințe variază în funcție de problema tratată. Rapiditatea de acțiune e vizibilă deja după primele tratamente, iar rezultatele durează în timp.