Mezoterapia virtuala faciala = electroporatie + electroforeza

Mezoterapia virtuala faciala (Dermoporatia), este o procedura estetica nechirurgicala prin care se realizeaza introducerea de substante active in spatiile interstitiale celulare prin intermediul pielii. Cu ajutorul acestor impulsuri electrice, porii se maresc de circa 400 de ori, iar substantele active ajung direct la receptorii celulari intr-un timp minim si intr-un mod mextrem de eficient. Actiunea terapeutica e directa,iar electroporatia multiplica exponential eficacitatea unei simple aplicari locale. Daca in mod normal, intr-un tratamen bazic  doar 5% dintre ingredientele   produsului ajung in profunzimea pielii, prin mezoterapia virtuala faciala  substantele active penetreaza in proportie de 95 %, cu efecte spectaculoase.

 

mezoterapie faciala

Mezoterapia virtuala faciala produse

Mezoterapia virtuala include 3 etape de tratament, ce se fac in cadrul aceleiasi sedinte:
1.Electroporatia, care se face cu ajutorul unor impulsuri controlate (ultrasunete), ajuta la dilatarea porilor, de circa 400 de ori, si pregateste urmatoarea etapa a terapiei (penetrarea ingredientelor active, in piele si tesutul superficial)

2.Electroforeza reprezinta esenta mezoterapiei: 95% din substantele active ale oricarui produs facial sau corporal, sub forma de ser concentrat, ajung in profunzimea tesutul care se doreste a fi tratat

3.Cooling therapy reprezinta ultima etapa a mezoterapiei virtuale si se face cu ajutorul unui dispozitiv care raceste tesutul tratat, inchide terenul pe care s-a lucrat si readuce porii la dimensiunea normala.

 

mezoterapie2

Mezoterapia virtuala faciala

Mezoterapia virtuala faciala evita neajunsurile injectiilor si nu lasa semne pe piele, nu exista efecte adverse, durere sau riscuri. Nu se risca nimic in numele frumusetii!

Mezoterapia virtuala faciala este o metoda noninvaziva, nedureroasa, dar eficienta ca si mezoterapia sau electrolipoliza, care utilizeza acul. O sedinta dureaza 10-20-30 minute si se poate repeta zilnic in functie de zona tratata. Numarul total de sedinte variaza in functie de problema tratata. Rapiditatea de actiune e vizibila deja dupa primele tratamente, iar rezultatele dureaza in timp.