Lupta contra celulitei, ridurilor, vergeturilor, dar și împotriva artrozei, durerilor reumatice se bazează astăzi pe tehnici inovatoare care acționează direct asupra mecanismelor celulare

mezoterapie

Mezoterapie virtuală

Tehnica de Mezoterapie virtuală sau Dermoporatie este o procedură estetică nechirurgicală prin care se realizează introducerea de substanțe active în piele. Aceasta se realizează cu ajutorul unui transductor care funcționează ca o “seringă virtuală” care înlocuiește acul cu unda electrică pulsată și modulată.

Astfel, prin intermediul acestor impulsuri electrice, porii se măresc de circa 400 de ori, iar substanțele active ajung direct la receptorii celulari. Acțiunea terapeutică e directă, fără intermediul circuitului hematic. Prin mezoterapie virtuală se multiplică exponențial eficacitatea unei simple aplicări locale pe tegument, unde doar 5% din produs ajunge în profunzimea pielii, prin dermoporatie substanțele active penetrând în proporție de 95%, cu efecte spectaculoase.

Prin mezoterapie virtuală se pot introduce în piele substanțe active ca elastină, colagen, acid hialuronic, vitamine , aminoacizi, dar și substanțe medicamentoase pentru tratamentul diferitelor afecțiuni. Totul fără operații, fără ace și canule și fără suferință. Rezultatele sunt imediate și vizibile: dispariția inestetismelor celulitice, o piele hidratată și întinsă, riduri mai puțin profunde, un tonus îmbunătățit. Combinarea cu alte metode de remodelare corporală permite obținerea unor rezultate deosebite în 2-3 luni de zile.

rezultate Mezoterapie virtuala

Mezoterapie virtuală – rezultate

Succesul tehnicii de mezoterapie virtuală e legat de combinarea a 2 metode:

  • electroporatia care, datorită impulsurilor electrice modulate, mărește permeabilitatea membranelor celulare cu formarea de canale de trecere (electropori)
  • electroforeza, care împinge substanțele active în straturile profunde ale dermei

Studiile clinice efectuate asupra persoanelor cu diferite patologii cum ar fi: cuperoză, capilare sparte, riduri, imperfecțiuni cutanate provocate de acneea cicatricială și sclerotică, pete de pigmentare, vergeturi, cheratoze și cicatrici au demonstrat eficiența metodei în reactivarea proceselor metabolice naturale.

mezotv3