Lupta contra celulitei, ridurilor, vergeturilor dar si impotriva artrozei, durerilor reumatice se bazeaza astazi pe tehnici inovatoare care actioneaza direct asupra mecanismelor celulare

mezoterapie

mezoterapie virtuala

Tehnica de Mezoterapie virtuala sau Dermoporatie este o procedura estetica nechirurgicala prin care se realizeaza introducerea de substante active in piele. Aceasta se realizeaza cu ajutorul unui transductor care functioneaza ca o “seringa virtuala” care inlocuieste acul cu unda electrica pulsata si modulata. Astfel, prin intermediul acestor impulsuri electrice, porii se maresc de circa 400 de ori, iar substantele active ajung direct la receptorii celulari. Actiunea terapeutica e directa, fara intermediul circuitului hematic. Prin mezoterapie virtuala se multiplica exponential eficacitatea unei simple aplicari locale pe tegument unde doar 5% din produs ajunge in profunzimea pielii, prin dermoporatie substantele active penetrand in proportie de 95 % cu efecte spectaculoase.

Prin mezoterapie virtuala se pot introduce in piele substante active ca elastina, colagen, acid hyaluronic, vitamine , aminoacizi dar si substante medicamentoase pentru tratamentul diferitelor afectiuni. Totul fara operatii, fara ace si canule si fara suferinta. Rezultatele sunt imediate si vizibile: disparitia inestetismelor celulitice, o piele hidratata si intinsa, riduri mai putin profunde, un tonus imbunatatit. Combinarea cu alte metode de remodelare corporala permite obtinerea unor rezultate deosebite in 2-3 luni de zile.

rezultate Mezoterapie virtuala

Mezoterapie virtuala rezulatate

Succesul tehnicii de mezoterapie virtuala e legat de combinarea a 2 metode:

  • electroporatia care datorita impulsurilor electrice modulate mareste permeabilitatea membranelor celulare cu formarea de canale de trecere (electropori)
  • electroforeza care impinge substantele active in straturile profunde ale dermei

Studiile clinice efectuate asupra persoanelor cu diferite patologii cum ar fi : cuperoza, capilare sparte, riduri, imperfectiuni cutanate provocate de acneea cicatriciala si sclerotica, pete de pigmentare, vergeturi, cheratoze si cicatrici au demonstrat eficienta metodei in reactivarea proceselor metabolice naturale.

mezotv3