LLLT – Low Level Laser Therapy sau tehnologia  lipolaser este un sistem avansat de remodelare corporala

Procedura ofera rezultate imediate si masurabile de reducere a circumferintei, printr-un tratament neinvaziv, fara interventie chirurgicala sau timpi de recuperare.

Tratamentul lipolaser este un procedeu de fotobioremodelare si este eficient in reducerea grasimii localizate, a circumferintei si in reducerea edemelor. Iradierea tesutul adipos cu laser de energie joasa de anumita frecventa, creeaza pori de tranzitie in adipocite si accelereaza descompunerea trigliceridelor. Lipidele sunt localizate in tesutul interstitial, de unde sunt procesate prin metabolismul natural.

Sistemul lipolaser ajuta drenajul limfatic prin stimularea nodulilor limfatici in zona de tratament. Reziduurile sunt eliminate natural, datorita circulatiei limfatice.

llt

Tratamentul cu lipolaser are urmatoarele beneficii:

  • Favorizeaza circulatia
  • Reduce fibroza
  • Reduce elasticitatea pielii
  • Tonifica si reafirma pielea
  • Elimina celulita
  • Elimina adipozitatea localizata
  • Actioneaza in mod pozitiv contra stresului
  • Fara interventie chirurgicala+ fara durere + fara timp de recuperare + fara efecte secundare
  • Impreuna cu mentinerea unei diete echilibrate, pacientii se pot astepta la reducerea circumferintei cu 1-4 masuri in cursul unui set de 3-6 tratamente!

llt2

ATENTIE! Tratamentul lipolaser este complementar unui mod de viata sanatos si ajuta la mentinerea rezultatelor obtinute. Este recomandata miscare usoara si utilizarea drenajului limfatic imediat dupa tratament, pentru stimularea metabolismul acizilor grasi nesaturati si a glicerolului eliberat din celulele adipoase!

Tratamentul cu lipolaser reducere cu pana la 30%  adancimea stratului adipos in zona tratata, chiar si dupa un singur tratament!

Comparat cu liposuctia sau alte metode chirurgicale / laser de reducerea a stratului adipos, tratamentul lipolaser este mai ieftin si ofera rezultate similare.

Sistemul lipolaser utilizeaza nivele reduse de energie cu laser de lumina rosie (650nm), pentru obtinerea unui efect de fotobioremodelare in zona de tratament. Aceasta stimulare este similara cu calea naturala, prin care corpul utilizeaza energia depozitata in stratul adipos, atunci cand are nevoie de ea. Lipolaserul  nu produce nici un efect anormal, nu afecteaza functionarea normala a corpului, sau integritatea tesutului si / sau a organelor interne. Tratamentul poate fi efectuat pe toate tipurile de piele si pe toata suprafata corpului, unde exista depozite nedorite de grasime. Pacientul poate sa-si reia activitatea normala, imediat dupa tratament.

lipolaser

lipolaser rezulate

Rezultate imediateReducerea tintita a stratului adipos

Sistemul lipolaser poate tinti reducerea grasimii in zone specifice cu probleme. Prin pozitionarea PAD-urilor laser pe zona tinta (barbie dubla, partea superioara a bratelor, abdomen sau fese) stratul adipos poate fi afectat si redus chiar in zona dorita. Acesta este un avantaj major comparativ cu scaderea circumferintei prin dieta sau exercitiu, ce pot afecta stratul adipos pe intreg corpul, dar nu in zone individuale.

llt4