Epilarea definitiva este metoda cea mai rapida, eficienta si de lunga durata pentru eliminarea pilozitatii nedorite

Tehnica de epilare definitiva de ultima generatie cu lumina intens pulsata (IPL) este metoda cea mai rapida, eficienta si de lunga durata pentru eliminarea pilozitatii nedorite. Capatul de racire, cu o temperatura de -4 °C, permite fotoepilarea la intensitati ridicate fara a deteriora tesuturile adiacente si facand din aceasta un tratament nedureros. Cele mai recente progrese tehnologice permit epilare definitiva chiar si pe pielea inchisa la culoare sau bronzata, datorita filtrelor sale exclusive, a sistemului multipuls si a tehnologiilor asociate

elos

mecanism epilare definitiva ELOS

Tehnologia ELOSde epilare definitiva combina IPL cu Radiofrecventa, cu eficienta clinica dovedita in reducerea permanenta a parului nedorit pe toate tipurile de culoare de piele atat la nivelul fetei cat si al corpului. Poate fi folosita in egala masura atat la femei cat si la barbati.

Se obtine o reducere de aprox 90% a parului nedorit in doar  7 sedinte la interval de 1 saptamana.

elos2

Durata tratamentului de epilare definitiva: picioare 10 min, axile 1 minut, inghinal 2 minute, antebrate 3 minute. Intrg corpul poate fi tratat in doar 30 min.

elos3

Actioneaza pe toata gama de culori de piele de la cea mai deschisa pana la cea mai inchisa, si pe toate tipurile de par, inclusiv pe parul blond si roscat, pe care tehnologia clasica IPl nu actioneaza.

elos4

Tehnica de epilare definitiva ELOS poate fi folosita pe parul facial la femei sub linia obrazului: buza superioara, perciuni, barbie si gat. Este contraindicat a se folosi la barbati la nivelui parului facial.

elos5

Contraindicatii epilare definitiva

  • Personane suferinde de epilepsie, convulsii induse de lumina sau migrene cronice
  • Prezenta unui implant activ, cum ar fi un stimulator cardiac, dispozitiv de incontinenta, pompa de insulina, etc. Utilizarea sistemului ELOS nu a fost testat la persoanele cu implanturi active si, prin urmare, efectele sunt necunoscute.
  • Nu se foloseste pe urechi, sfarcurile, si alte zone intime. Aceste zone pot avea pielea mai sensibila si pot apare leziuni grave.
  • Nu se utilizeaza la barbati pe fata, maxilar sau gat, zone unde parul are o structura diferita la barbati de parul corporal.
  • Oferta noastra de pachetele de epilare definitiva contine 7 sedinte saptamanale indiferent de zona, deoarece conform specificatiilor producatorului aceasta este perioada de obtinere de rezultate optime.