Epilarea clasica cu ceara ramane de departe cea mai buna, ieftina si eficienta metoda de inlaturare a parului nedorit de pe corp

Unul dintre avantajele epilarii cu ceara il constituie durata lunga intre sesiunile de epilat (intre 3 si 6 saptamani).

Ceara de epilat este creata in general pe baza de rasina si ceara naturala de albine si favorizeaza mult mai putin dezvoltarea parului pe sub piele.

epilare-clasica

epilare clasica cu ceara

Inainte de epilare se recomanda exfolierea cu un scrub delicat, pentru a inlatura stratul de celule moarte de la suprafata pielii, iar dupa efectuarea procedeului vom aplica prin masaj usor un gel calmant.

Daca ati hotarat ca metoda de epilare cu ceara este cea potrivita, atunci trebuie luat in considerare ca inainte de a merge la salon firul de par trebuie sa aiba minimum 5 mm pentru zona membrelor si 2 mm pentru zona pubiana. Efectul va tine circa doua saptamani iar lungimea firului de par nu va depasi 0,5 mm.

Prin epilare cu ceara se  indeparteaza parul din radacina iar rezultatul este un fir de par mai moale, iar cu cat sedintele de epilare sunt mai dese cu atat firul de par va creste mai greu.

Unele persoane cu pielea sensibila se pot confrunta cu o usoara inrosire a zonei dupa epilare si eventual cu iritatii in primele zile. Insa acestea sunt reactii normale si vor disparea in cateva ore sau cel tarziu in ziua urmatoare. Totusi, pentru a grabi procesul de vindecare a pielii este indicat sa se evite sauna, baile fierbinti sau saloanele de bronzat si sa se exfolieze zona epilata in mod regulat, pentru a preveni cresterea firelor de par crescute pe sub piele care pot duce la iritatii si o piele inestetica.

Multe femei se tem ca procedeul de smulgere a firului de par prin epilare va determina o depigmentare a pielii insa acest lucru este complet fals. Este recomandat totusi ca dupa epilarea cu ceara, daca va expuneti la soare, sa masati zona cu crema de protectie solara pentru a preveni atat iritatiile cat si o posibila schimbare a tonului pielii.

 

Tarife epilare cu ceara

Epilat lung (ceara de unica folosinta) 50 Ron
Epilat scurt (ceara de unica folosinta) 30 Ron
Epilat brate (ceara de unica folosinta) 30 Ron
Epilat axila (ceara elastica nerefolosibila) 25 Ron
Inghinal total (ceara elastica nerefolosibila) 55 Ron
Inghinal partial  (ceara elastica nerefolosibila) 35 Ron
Interfesier  (ceara elastica nerefolosibila) 15 Ron
Fese (ceara elastica nerefolosibila) 20 Ron
Abdomen  (ceara elastica nerefolosibila) 10 Ron
Zona lombara  (ceara elastica nerefolosibila) 15 Ron
Mustata (ceara elastica nerefolosibila) 15 Ron
Alte zone ale fetei (ceara elastica nerefolosibila) 15 Ron

Stilizare sprancene/gene

Pensat curatare 20 Ron
Pensat forma 30 Ron
Vopsit sprancene 20 Ron
Vopsit gene 15 Ron