Cavitatia sau liposuctia virtuala, adica fara bisturiu, este o procedura revolutionara, non-invaziva eficienta si sigura

Folosind aceasta procedura se pot elimina depozitele localizate de grasime de pe abdomen, brate, solduri, fese si coapse, fara durere si fara perioada de recuperare.

cavitatie

Tratamentul de cavitatie foloseste ultrasunetele de joasa frecventa (20-40 Khz) care penetreaza straturile superficiale ale pielii pana la stratul adipos. Ultrasunetele determina crestera temperaturii locale si a presiunii in interiorul adipocitelor producand un efect de vacum care sparge celulele grase si le transforma intr-o substanta lichida ce este usor indepartata din corp folosind sistemul limfatic si urinar.

cavitatie 2

mecanism cavitatie

Undele sonore utilizate sunt foarte selective si nu dauneaza  structurilor adiacente(tesut conjunctiv,  muschi, nervi, vase sanguine). Gratie actiunii  lipolitice  asociate  cresterii  circulatiei sanguine si limfatice si a imbunatatirii tonusului si a elasticitatii tesutului cutanat, cavitatia permite reducerea acumularilor adipoase in mod  ambulator fara  anestezie si fara durere. In plus tratamentul poate fi facut  in orice perioada a anului. Nu necesita timpi de recuperare si nu creeaza  efecte  adverse pentru pacienta.

Tratamentul de cavitatie este sigur, confortabil si eficient in timp. Efectele acestui tratament au ca finalitate imbunatatirea estetica si functionala a siluetei pacientei. In plus prin cavitatie se obtine  eliminarea aspectului inestetic  de coaja de portocala. O sedinta de cavitatie prin ultrasunete dureaza im medie 30 minute. Pentru rezultate ideale este nevoie de 8 – 12 sedinte, la intervale de o saptamana. Inainte de tratament este obligatorie hidratarea – in jur de 2 litri de apa, pentru a stimula actiunea de detoxifiere a ficatului . Rezultatele sunt vizibile deja dupa prima sedinta, in functie de aparatul folosit.

Asocierea procedurii de cavitatie cu alte tehnici de remodelare corporala amplifica efectul de reducere a depozitelor adipoase.

Este indicata asocierea cavitatiei cu vacuum si cu radiofrecventa in aceeasi sedinta de tratament pentru a ajuta tonifierea tegumentului si reducerea aspectului de coaja de portocala.

cavitatie3

Orice sedinta de remodelare corporala, mai ales sedintele de cavitatie si lipolaser, ar trebui sa se incheie cu 30 minute de presoterapie cu infrarosu care intensifica circulatia limfatica si metabolismul facilitand eliminarea naturala a grasimilor eliberate din celulele adipoase. Caldura Infrarosu care induce transpiratie, ajutand in plus la eliminarea toxinelor si impachetarea in folie cu substante hidratante si tonifiante vor conduce in finalul sedintei la o senzatie de relaxare si intinerire.

Contraindicatii cavitatie:

In ciuda numeroaselor beneficii, tratamentul cu cavitatie  nu este recomandat tuturor persoanelor. Din acest motiv inaintea supunerii la un astfel de tratament, pacienta va trebui sa ceara parerea unui medic profesionist care este in masura sa evalueze conditiile generale de sanatate si eventual  ii poate sugera alte metode de slabit.

Intre principalele contraindicatii amintim:

  • sarcina
  • dereglari ale tensiunii arteriale
  • probleme renale
  • colesterol ridicat sau hipertrigliceridemie
  • cicatrici, hernie sau boli de piele in zona supusa tratamentului
  • persoane care sufera de hemofilie sau care urmeaza un tratament cu anticoagulante
  • stimulator cardiac sau alte dispozitive electronice implantate