• -

Terapia Dracula sau Terapia Vampir, secretul tineretii fara batranete?

Category:Blog Tags : 

Terapia Dracula sau Terapia Vampir
Avem tineretea in sange!!!

Imaginati-va ca ati reusit sa dati timpul inapoi si ca deveniti mai tanar si mai energic cu fiecare zi: pielea se tonifica, se intinde, recapatandu-si elasticitatea si fermitatea de odinioara, parul devine mai des si mai stralucitor, articulatiile inceteaza sa va supere, dispare senzatia de greutate si durere, intregul organism se reface, iar dumneavoastra va simtiti liber si usor. Iar acum imaginati-va ca aceasta se poate intampla chiar acum si ca nu mai este nevoie sa inventati masina timpului!
Mecanismul de recapatare a sanatatii si tineretii este ascuns in corpul nostru si el poate fi declansat oricand.
Secretul intineririi sta ascuns in sange si este pus acolo de insasi mama-natura, care a avut grija ca in interiorul fiecarui organism viu sa existe o sursa regenerabila de sanatate.
Este vorba despre elementele figurate ale sangelui – trombocitele, care contin niste proteine speciale, capabile sa stimuleze regenerarea celulelor.

terapia dracula vampir

terapia dracula

Magia sangelui

Inca din cele mai vechi timpuri vracii presupuneau ca sangele are anumite proprietati magice si aproape ca aveau dreptate. Sangele este format dintr-o substanta intercelulara – plasma – si elemente figurate, principalele fiind eritrocitele, leucocitele si trombocitele. In timpul studierii sangelui s-a stabilit ca fiecare celula a acestuia este polifunctionala si are o sarcina proprie: eritrocitele asigura respiratia tisulara, leucocitele protejeaza organismul impotriva infectiilor si altor actiuni negative, iar trombocitele participa la procesele de coagulare a sangelui.

S-a stabilit, de asemenea, ca trombocitele au un rol important in vindecarea si regenerarea tesuturilor traumatizate, producand factori de crestere, care regleaza si stimuleaza inmultirea, cresterea si supravietuirea tesuturilor. Factorii de crestere sunt necesari pentru geneza celulelor si desfasurarea normala a ciclului celular. Simbioza factorilor de crestere este responsabila pentru reconstructia vaselor sangvine in zona traumatizata, constructia noilor tesuturi (epitelial, cartilaginos, conjunctiv, muscular, nervos) si stoparea sangerarii.

Inventia revolutionara a cercetatorilor rusi

Folosind capacitatea unica a factorilor de crestere de a influenta asupra proceselor regenerative, cercetatorii rusi R.R. Ahmerov, prof., dr. hab. in medicina, si R.F.Zarudii, dr. in medicina, au elaborat o procedura medicala care poate fi numita fara exagerare „elixirul modern al tineretii”si au pus bazele a ceea ce acum numim Terapia Dracula sau terapia Vampir.

PLASMOLIFTING – aceasta este denumirea data de cercetatori noii metode – reprezinta, in esenta, o forma perfectionata a binecunoscutei tehnologii de tratament cu plasma – autoplasmoterapia.

Plasmolifting se bazeaza pe principiile terapiei PRP (Platelet Rich Plasma — plasma bogata in placute sangvine), adica utilizeaza elementele separate din plasma: enzime, proteine si vitamine, care, impreuna cu trombocitele, intensifica procesul de restabilire a tesuturilor si de regenerare a celulelor.

In timpul cercetarilor, savantii au descoperit ca, la injectarea plasmei trombocitare in zonele afectate, are loc accelerarea proceselor de regenerare a pielii, care devine, totodata, mai hidratata, mai elastica, mai ferma, se reduce numarul si profunzimea ridurilor de expresie si a petelor pigmentare. Si in pofida faptului ca, initial, aceasta metoda a fost elaborata pentru scopuri stomatologice, acest efect cosmetologic i-a determinat pe Renat R. Ahmerov si Roman F. Zarudii sa continue studiul influentei plasmei trombocitare asupra sanatatii organismului, ceea ce a condus la descoperiri inovatoare a utilizarii Plasmoliftingului in tratamentul afectiunilor din diferite sfere ale medicinei.

Cum functioneaza Plasmolifting-ul

Esenta metodei Plasmolifting consta in injectarea in organismul uman a fractiunilor de sange cu un continut inalt de trombocite, ceea ce permite declansarea procesului de regenerare celulara. In timpul procedurii, de la pacient se recolteaza intre 10 ml si 60 ml de sange (in functie de destinatie). Pierderea unei cantitati atat de mici de sange nu poate avea o influenta negativa asupra starii de sanatate a pacientului si nu creeaza impedimente pentru functionarea corecta a organismului.

Pentru obtinerea plasmei cu inalte proprietati terapeutice, este nevoie de prelucrarea speciala a acesteia. In mod normal, cantitatea de trombocite in sangele uman variaza intre 150 mii/microlitru si 350 mii/microlitru, insa pentru manifestarea efectului stimulator de regenerare, numarul lor trebuie majorat pana la 1000000/microlitru. Plasma cu o concentratie inalta de trombocite poate fi obtinuta prin centrifugarea sangelui in eprubete biotehnologice speciale de marca Plasmolifting™.

Eprubetele certificate Plasmolifting™ permit separarea calitativa a sangelui in 3 fractiuni: masa eritrocitara, plasma si fractiunea imbogatita cu trombocite si factori de crestere. Plasma trombocitara este obtinuta din sangele propriu al pacientului, asigurandu-se astfel biocompatibilitatea deplina a substantei injectate cu organismul, ceea ce exclude aparitia reactiilor imunologice si alergice, precum si posibilitatea respingerii.

In prezent metoda Plasmolifting de Terapia Dracula este apreciata pe scara larga de medicii si pacientii din multe tari. Aprecierea acesteia se datoreaza unei serii de avantaje pe care le prezinta, printre care:

 • comoditatea si simplitatea in utilizare;
 • lipsa necesitatii de procurare a utilajelor si dispozitivelor medicale scumpe;
 • recuperarea imediata dupa procedura;
 • caracterul netoxic, sigur si natural al procedurii;
 • riscul minim de reactii alergice si efecte adverse;
 • lipsa necesitatii unor interventii chirurgicale;
 • posibilitatea de combinare cu alte tipuri de proceduri;
 • contraindicatii minime;
 • utilizarea larga a metodei in diferite sfere ale medicinei.
 • si nu in ultimul rand un pret accesibil pentru piata romaneasca – pretul unei sedinte de Plasmolifting Terapia Dracula in care se utilizeaza 2 eprubete de sange recoltat, echivaland cu aprox 10 ml plasma injectabila ( tratament complet al fetei) fiind in jur de 100 euro, iar pentru 3 eprubete (tratament complet al fetei si decoleteului) in jur de 130-150 euro

In prezent metoda Plasmolifting este utilizata in diferite sfere ale medicinei, printre care:stomatologia, cosmetologia, tricologia, ortopedia si traumatologia, medicina sportiva,urologia si ginecologia. In fiecare dintre directiile enumerate, metoda Plasmolifting a permis pacientilor sa se simta din nou tineri si sanatosi, datorita declansarii rezervelor proprii ascunse ale organismului uman, care ne-au fost date de natura si care sunt in prezent accesibile pentru fiecare om.

DESPRE PLASMAGEL

BIOLIFTING cu PLASMOGEL – FILLER NATURAL CU EFECT IDENTIC CU ACIDUL HIALURONIC!
Este o parte a metodei Plasmolifting in care din plasma pacientului se prepara un filler natural ce poate fi folosit la inlaturarea ridurilor profunde, santurilor nazogeniene; refacerea volumetriei faciale,marirea pometilor, umplere cearcane; cicatricile postacneice.
Acest gel se injecteaza ulterior la nivelul tesuturilor in regiunea ridurilor pentru a le umple, a cicatrilor pentru a le corecta, sau in zonele unde volumul facial s-a diminuat mult.

CE OBTINEM?:

Umplerea si atenuarea ridurilor (santurile nazogeniene, ridurile de pe frunte si in jurul ochilor, riduri si cute in regiunea buzelor si barbiei,). Durata de viata a fillerului Plasmogel este de aprox 4 luni de zile, iar aceasta procedura se poate efectua impreuna cu Plasmoliftingul..

 • 1. corectia conturului facial
 • 2. marirea si remodelarea buzelor
 • 3. refacerea volumelor faciale
 • 4. atenuarea cicatrcilor postacneice si a cicatricilor atrofice
 • 5. profilaxia ridurilor si a efectelor de fotoimbatrinire a pielii
 • 6. reintinerirea mainilor, gatului , decolteului;

Plasmogelul se poate combina cu toate alte tratamente si proceduri estetice cum ar fi: PRP-ul ( efectul este spectaculos! ca si rezultat de antiaging) ; injectii cu toxina botulinica; etc.
In afara de utilizarea sa in chirurgia estetica, plasmogelul a fost folosit cu succes in chirurgia plastica si reconstructiva la tratamentul de urgenta a plagilor de arsura de gradul 2 si 3, efectele fiind: timp de reepitelizare a arsurilor mai scurt si deci vindecare mai rapida; cicatrici de calitate mai buna; rata complicatiilor postcombustionale mult mai mica.

CONTRAINDICATII Terapia Dracula Plasmolifting

 • perioada de sarcina,perioada alaptarii;
 • bolile sistemice ale sangelui;
 • oncologie;
 • procesul de infectare acuta;
 • alergie la anticogulante;

AVANTAJE Terapia Dracula Plasmolifting

 • filler natural, fara reactii alergice sau de respingere
 • procedura nedureroasa
 • nu necesita recuperare-dureaza maxim 1 ora proedura!
 • nu este mutagen
 • nu este toxic
 • este exclusa posibilitatea infectarii

Daca sunteti interesati va asteptam la Mirrors Beauty. Dr. Cristina Bejan, medic primar de chirurgie plastica si estetica va sta la dispozitie cu mai multe informatii. Programare prealabila la telefon 0724181558.