• 0

Remodelare pometi cu acid hialuronic Juvederm Ultra 4 – chip conturat si intinerit

Category:Blog Tags : 

O metodă eficientă pentru a-ți contura chipul și a reda fermitatea pielii este remodelarea pomeților cu acid hialuronic Juvederm Ultra 4.

Lider pe piața italienească de cosmetice medicale și preferatul vedetelor, acidul hialuronic Juvederm a adus în România o metodă inovatoare pentru look desăvârșit. Având întrebuințări multiple, acesta poate fi folosit ca filler atât pentru riduri, dar și pentru corectarea liniei de la bărbie, maxilar și obraji.

Tenul este foarte expus, putând fi afectat, atât la nivelul epidermei, cât și la forma feței.

Conturul facial este cel care dă tonusul, este dator cu aspectul sănătos al chipului. Tocmai de aceea, pielea bine întinsă, fără riduri și pomeții frumos evidențiați sunt câteva din trăsăturile unui look perfect.

Factorii care afectează pielea feței sunt multipli și trebuie o atenție sporită la menținerea ei:

– vântul și praful o pot usca;

– cosmeticele excesive de make-up o pot încărca de bacterii și o usucă;

– vârsta înaintată duce la lăsarea pielii în zona ochilor, a gurii și a gâtului;

– lipsa de colagen și acid hialuronic sau minerale și vitamine duc la accentuarea ridurilor și la pierderea elasticității.

Cum acționează gama de acid hialuronic Juvederm Ultra 4?

Juvederm Ultra 4 este un filler injectabil cu o concentrație mărită de acid hialuronic, special conceput pentru remodelarea și redefinirea pomeților. Totodată, specialiștii în medicină estetică îl recomandă cu încredere și pentru umplerea ridurilor din jurul gurii și al nasului sau pentru redefinirea bărbiei.

Liniile faciale sunt foarte importante în crearea unui aspect fresh, întinerit și armonios. În timp, pielea se lasă, creând acea ptoză, care poate fi corectată prin lifting.

Pentru cei care nu sunt adepții operațiilor estetice, fillerele cu acid hialuronic sunt cea mai eficientă soluție.

Rezultatele sunt vizibile imediat, cu o singură injecție, de la prima ședință. Pentru un plus de confort, se face anestezie locală, în funcție de zona aleasă pentru conturare sau pentru umplerea ridurilor.

Beneficii aduse de gama de acid hialuronic Juvederm Ultra 4

Ce face specială gama Juvederm este menținerea rezultatelor în timp. Mai exact, injecțiile cu acid hialuronic Juvederm Ultra 4 se pot vedea perfect chiar și până la 12 luni.

Acționând în profunzime, acidul hialuronic păstrează pielea mai fermă și îi oferă mai multă elasticitate și un tonus vizibil mai bun. Această mucopolizaharidă naturală, identică în toate organismele vii, este esențială pentru menținerea apei în țesuturi epidermice.

1 ml. de acid hialuronic Juvederm poate susține apă de 100 de ori volumul propriu, tocmai de aceea este considerat un ingredient premium pentru hidratarea tisulară.

Alege și tu să îți reîntinerești pielea și să obții acel contur adorabil cu fillerele de reomodelare pomeți cu acid hialuronic Juvederm Ultra 4!

Pentru programări, ne poți suna la 0734032408!