• 0

Remodelare pometi cu acid hialuronic Juvederm Ultra 4- chip conturat si intinerit

Category:Blog Tags : 

O metoda eficienta pentru a-ti contura chipul si a reda fermitatea pielii este remodelarea pometilor cu acid hialuronic Juvederm Ultra 4.

Lider pe piata italieneasca de cosmetice medicale si preferatul vedetelor, acidul hialuronic Juvederm a adus in Romania o metoda inovatoare pentru look desavarsit. Avand intrebuintari multiple, acesta poate fi folosit ca filler atat pentru riduri, dar si pentru corectarea liniei de la barbie, maxilar si obraji.

Tenul este foarte expus, putand fi afectat, atat la nivelul epidermei, cat si la forma fetei.

Conturul facial este cel care da tonusul, este dator cu aspectul sanatos al chipului. Tocmai de aceea, pielea bine intinsa, fara riduri si pometii frumos evidentiati, sunt cateva din trasaturile unui look perfect.

Factorii care afecteaza pielea fetei sunt multipli si trebuie o atentie sporita la mentinerea ei:

– vantul si praful o pot usca

– cosmeticele excesive de make-up o pot incarca de bacterii si o usuca

– varsta inaintata duce la lasarea pielii in zona ochilor, a gurii si a gatului

– lipsa de colagen si acid hialuronic sau minerale si vitamine duc la accentuarea ridurilor si la pierderea elasticitatii.

Cum actioneaza gama de acid hialuronic Juvederm Ultra 4?

Juvederm Ultra 4 este un filler injectabil cu o concentratie marita de acid hialuronic, special conceput pentru remodelarea si redefinirea pometilor. Totodata, specialistii in medicina estetica il recomanda cu incredere si pentru umplerea ridurilor din jurul gurii si al nasului, sau pentru redefinirea barbiei.

Liniile faciale sunt foarte importante in crearea unui aspect fresh, intinerit si armonios. In timp, pielea se lasa, creand acea ptoza, care poate fi corectata prin lifting.

Pentru cei care nu sunt adeptii operatiilor estetice, fillere cu acid hialuronic sunt cea mai eficienta solutie.

Rezultatele sunt vizibile imediat, cu o singura injectie, de la prima sedinta. Pentru un plus de confort, se face anestezie locala, in functie de zona aleasa pentru conturare sau pentru umplere a ridurilor.

Beneficii aduse de gama de acid hialuronic Juvederm Ultra 4

Ce face speciala gama Juvederm este mentinerea rezultatelor in timp. Mai exact, injectiile cu acid hialuronic Juvederm Ultra 4 se pot vedea perfect chiar si pana la 12 luni.

Actionand in profunzime, acidul hialuronic pastreaza pielea mai ferma si ii ofera mai multa elasticitate si un tonus vizibil mai bun. Aceasta mucoploizaharida naturala, identica in toate organismele vii, este esentiala pentru mentinerea apei in tesuturi epidermice.

1 ml de acid hialuronic Juvederm poate sustine apa de 100 de ori volumul propriu, tocmai de aceea este considerat un ingredient premium pentru hidratarea tisulara.

Alege si tu sa iti reintineresti pielea si sa obtii acel contur adorabil cu fillerele de reomodelare pometi cu acid hialuronic Juvederm Ultra 4!

Pentru programari, ne poti suna la 0734032408!