• 0

PROFHILO – Bioremodelare, Lifting si Hidratare

Category:Blog

Profhilo, tratamentul vedeta al verii! Pentru o piele mai neteda si mai tanara!

Lifting instant si stralucire!
Pret de vara 900 Ron sedinta

Profhilo este un tratament injectabil de rejuvenare a pielii obosite, deshidratate și îmbătrânită prematur. Profhilo conține acid hialuronic natural, care se eliberează lent pentru a stimula producerea tuturor celor patru tipuri de colagen și elastină care întăresc fermitatea si gradul de hidratare a pielii. Tratamentul este indicat în mod obișnuit pentru a reduce ridurile, semnele vizibile de fotoaging si scaderea gradului de laxitate si este cel mai potrivit pentru persoanele cu vârsta cuprinsă între 40 și 60 de ani, dar se foloseste cu success si in cazul persoanelor mai tinere pentru prevenirea deteriorarii tenului.

Spre deosebire de celelalte fillere cu acid hialuronic, Profhilo are cea mai mare concentrație de acid hialuronic de pe piață și se distribuie și integreaza în mod egal în țesutul pielii, în loc să rămână într-un singur loc. Procedura de administrare consta in 2 sedinte la o luna distant, cu doar cinci puncte de injectare pe fiecare parte a fetei, cu durere minima si fara risc de echimoza sau edem post-injectare.

Tratamentul este cel mai frecvent utilizat pentru zonele faciale, dar poate fi folosit și pentru pielea flasca în jurul genunchilor, brațelor, gâtului și decolteului. Tratamentul durează aproximativ zece minute și se administrează în două sesiuni pe lună, cu rezultate optime după al doilea tratament. Clientii se pot astepta sa vada rezultate vizibile, cresterea fermitatii, elasticitatii si hidratarii pielii pentru o perioada de pana la sase luni. Tratamentul poate fi repetat după șase luni, pentru rezultate si mai bune