• 0

PROFHILO – Bioremodelare, Lifting si Hidratare

Category:Blog

Profhilo, tratamentul vedetă al verii! Pentru o piele mai netedă și mai tânără!

Lifting instant și strălucire!
Preț de vară 900 lei ședința

Profhilo este un tratament injectabil de rejuvenare a pielii obosite, deshidratate și îmbătrânite prematur. Profhilo conține acid hialuronic natural, care se eliberează lent pentru a stimula producerea tuturor celor patru tipuri de colagen și elastină care întăresc fermitatea și gradul de hidratare a pielii. Tratamentul este indicat în mod obișnuit pentru a reduce ridurile, semnele vizibile de fotoaging și scăderea gradului de laxitate și este cel mai potrivit pentru persoanele cu vârsta cuprinsă între 40 și 60 de ani, dar se folosește cu succes și în cazul persoanelor mai tinere, pentru prevenirea deteriorării tenului.

Spre deosebire de celelalte fillere cu acid hialuronic, Profhilo are cea mai mare concentrație de acid hialuronic de pe piață și se distribuie și integrează în mod egal în țesutul pielii, în loc să rămână într-un singur loc. Procedura de administrare constă în 2 ședințe la o lună distanță, cu doar cinci puncte de injectare pe fiecare parte a feței, cu durere minimă și fără risc de echimoză sau edem post-injectare.

Tratamentul este cel mai frecvent utilizat pentru zonele faciale, dar poate fi folosit și pentru pielea flască în jurul genunchilor, brațelor, gâtului și decolteului. Tratamentul durează aproximativ zece minute și se administrează în două sesiuni pe lună, cu rezultate optime după al doilea tratament. Clienții se pot aștepta să vadă rezultate vizibile, creșterea fermității, elasticității și hidratării pielii pentru o perioadă de până la șase luni. Tratamentul poate fi repetat după șase luni, pentru rezultate și mai bune.