• 0

Marire de buze cu acid hialuronic – cadoul tau de Valentine’s Day

Category:Blog Tags : 

Luna iubirii aduce cu sine și o nota de senzualitate în lookul femeilor. Chipul este expresia frumuseții, iar, cu o procedură de mărire de buze cu acid hialuronic, poți aduce un plus aspectului tău.
Din cauza deshidratării sau a alimentației precare, pielea are de suferit și își pierde elasticitatea si tonusul. Sunt foarte mulți factori care pot dăuna sănătății pielii și a buzelor. De la moștenirea genetică, la îmbătrânire și folosirea excesivă a produselor de make-up, toate pot afecta aspectul pielii.


In timp, pielea se subtiaza, din cauza regenerarii precare si a carentei de colagen, si astfel, devine mai moale. Imediat, apar ridurile fine de langa coltul gurii, dar si cele de deasupra, care accentueaza aspectul inestetic.

Care sunt avantajele procedurii de marire de buze cu acid hialuronic

Tehnica de marire de buze cu acid hialuronic este ajutorul cel mai la indemana pentru un chip atragator si bine conturat. Acidul hialuronic este o substanta macromoleculara care se gaseste in interiorul epidermei. Acidul hialuronic injectat poate fi utilizat atat pentru dimensioanrea buzelor, cat si pentru umplerea ridurilor din interior.

Secretul consta in cantitatea injectata si frecventa acestei proceduri. Un gram de acid hialuronic poate stoca de 100 de ori mai multa apa, decat greutatea lui.
Astfel, pielea ramane mereu hidratata si intinsa, fiind sustinuta din interior.
Efectul injectarii poate tine pana la 9 luni, dar pielea va cere o cantitate mai mica de acid, decat la prima procedura, pentru a se mentine la aceeasi forma.

In functie de tipul de acid folosit si de cantitatea, rezultatele se pot mentine mai mult, fara sa fie nevoie de alte interventii. La prima interventie, este necesara o cantitate mai mare pentru a defini si a mari buzele, urmand ca apoi sa fie efectuata doar mentenanta buzelor, cu o cantitate mai mica de acid hialuronic.

Ce tip de acid hialuronic exista si care este cel mai potrivit?

Juvederm: gama de top de acid hialuronic produs in Franta, material resorbabil utilizat pentru corectarea ridurilor si pentru marirea buzelor. Rezista intre 7-12 luni.
Boletero produs de Merz Aesthetic Italia
Teosyal: acid hialuronic fabricat in Elvetia, rezista 7-8 luni
Mesofiller nou intrat pe piata, produs de Mesoestetic Spania, liderul mondial in produse de mezoterapie, rezista 7-8 luni
Princess: acid hialuronic fabricat in Germania, rezista 6-7 luni
Regenyal: acid hialuronic fabricat in Italia, rezista 6-7 luni

Care sunt preturile procedurii de marire de buze cu acid hialuronic?

Preturile incep de la 400 lei- 0.5 ml – Gama Mesoestetica, Princess, Regenyal ideea, si pot ajunge pana la 900 lei- 1 ml.
Ofertele avantajoase si rezultatele vizibile cu ochiul liber, fac din aceasta procedura sa fie cea mai populara dintre interventiile estetice.
Buzele vor arata mai pline, fara riduri fine si iti vor reda un aspecta mai intinerit si mai atragator.
Apeleaza si tu la un tratament de marire de buze cu acid hialuronic la Dr. Bejan si fii gata sa intorci privirile de admiratie, oriunde ai merge!