• 0

Lifting cu fire PDO – rejuvenare rapida, fara durere

Category:Blog Tags : 

Fiecare dintre noi își dorește să mențină frumusețea chipului, cât mai mult timp. Dacă nu ești adeptul sau adepta operațiilor estetice, poți apela la un lifting cu fire PDO.

Cu efect imediat, această tehnică inedită de remodelare facială îți dă timpul înapoi, ca tu să arăți perfect, cu pielea întinsă și mai fermă. Tonusul pielii devine mai bun, fără să fie nevoie de alte proceduri costisitoare.

Cunoscută și ca lifting de weekend, procedura cu fire PDO are rezultate rapide, care se mențin perfect până la 2 ani.

Cum acționează liftingul cu fire PDO?

Spre deosebire de liftingul clasic, cel cu fire PDO este non-invaziv și nu necesită eliminarea țesutului dermic. Firele PDO sunt realizate din polydioxanona și sunt biodegradabile și resorbabile, fiind compatibile cu orice tip de piele. Acestea sunt folosite pentru a suspenda surplusul de piele inestetic, ce apare odată cu vârsta.

Din cauza lipsei de colagen, acid hialuronic și a multivitaminelor, pielea își pierde din elasticitate și formează acele cute și riduri din jurul gurii, al ochilor și de sub bărbie.

Un chip întins te întinerește pe loc, fără să mai fie nevoie de creme scumpe sau de alte tratamente cosmetice.

Pacienții pot repeta procedura după un an și jumătate – doi, fără să apară reacții alergice.

Firele se aleg în funcție de cât de subțire e pielea, de gradul de ptoză al țesuturilor, dar și de ce nivel de susținere are nevoie pielea.

Fiecare procedură se face în urma unui consult specializat pentru a determina exact care este aspectul dorit și ce implică acesta.

Ce beneficii ai cu procedura de lifting cu fire PDO?

Realizată personalizat, metoda de lifting cu fire PDO se potrivește oricărui tip de piele și oricărei persoane mature, care vrea să dobândească un aspect întinerit, fără riduri. În funcție de fiecare persoană, se poate alege o procedură cu fire simple sau cu dințișori, cu aur, pentru zona dorită și pentru gradul de ridicare al pielii.

Liftingul cu fire PDO se face pentru:

> ridicarea obrajilor;

> ridicarea pielii lăsate de la nivelul mandibulei – contur mandibular;

> estomparea șanțurilor nazogeniene și labiomentale;

> ridicarea colțurilor gurii;

> eliminarea aspectului de bărbie dublă;

> ridicarea sprâncenelor, oferind aspect întinerit, ușor arcuit către lateral;

> estomparea ridurilor peribucale;

> eliminarea ridurilor perioculare (“laba gâștii” sau ridurilor de sub ochi);

> liftingul gâtului și al decolteului.

De asemenea, firele bioresorbabile PDO se pot folosi și la nivelul corpului pentru a reduce aspectul de piele lăsată. Liftingul PDO îmbunătățește calitatea pielii brațelor, sânilor și a abdomenului. Mai mult, el te poate scăpa de aspectul de coajă de portocală de la nivelul coapselor și feselor.

Liftingul se adresează atât femeilor, cât și bărbaților ce au nevoie de susținerea pielii. În timp, firele se resorb, având compatibilitate tisulară 100%. Fibroza va genera un procesul natural de întinerire a pielii, stimulând producția de elastină și colagen.

Firele PDO nu produc disconfort și sunt resorbite în până la 180 de zile de la procedură.

Fă-ți o programare la 0734032408 pentru un consult profesionist și află cum poți beneficia de lifting cu fire PDO!