Sunt Dr Cristina Bejan, medic primar in chirurgie plastica, microreconstructiva si estetica din 2003. Am terminat facultatea de medicina si farmacie dr Carol Davila Bucuresti in 1992 si am fost printre primele generatii de medici specialisti postrevolutie.

In Romania am activat, pana in 2006, in cadrul Spitalului Militar Central Bucuresti, pentru ca ulterior sa profesez mai mult peste hotare in contexte dintre cele mai diverse.

Intre 2004-2005, am facut parte din prima echipa medicala romaneasca trimisa in in teatrul de razboi din Irak, unde am lucrat sub autoritatea armatei americane, intr-un climat conflictual foarte intens, cu un inalt grad de periculozitate. Contactul cu cel mai performant sistem medical din lume m-a determinat sa ma intorc inapoi in Irak in cadrul DynCorp International LLC CIVPOL si ulterior Global Med USA.

A fost o misiune foarte grea, intrucat la un moment dat am ajuns sa fac si 3-4 operatii de reconstructie in fiecare zi, in cadrul sectiilor de urgenta ale spitalelor americane unde am fost repartizata. Responsabilitatile mele s-au diversificat, cu timpul, ajungand sa ma ocup si de  activitati precum vaccinarea, examene medicale anuale, intocmirea de rapoarte si foarte important, am fost antrenata in resuscitarea cardiorespiratorie si metodele de mentinere a vietii in medii ostile.

Prin faptul ca m-am achitat cu succes de toate indatoririle am primit propunerea de a activa mai departe pentru Dyncorp International si Organizatia Natiunilor Unite, astfel incat viata m-a adus pentru aproape 3 ani in Liberia, Monrovia, o alta zona de conflict. Aici, ca Chief Medical Officer  activitatea mea de chirurg s-a impletit si cu supervizarea  diagnosticarii si tratarii unui spectru larg de afectiuni tropicale. Tot in Liberia am lucrat voluntar pe Mercy Ship si la un spital local.

Dupa aventura teatrelor de razboi, am preferat intoarcerea la civilizatie, si am optat sa lucrez in Londra, atat in calitate de chirurg plastic cat si de medic estetician.

Am drept de libera practica in Marea Britanie, fiind recunoscuta ca medic chirurg plastician de Consiliul Medical Britanic.

Din 2012  pana in 2017 am lucrat part time pentru Frontier Medex, o companie internationala specializata in asigurarea de personal medical pentru vasele angajate in prospectiuni petroliere in mijlocul oceanului sau zone izolate fara asistenta medicala de urgenta organizata si accesibila.

In prezent activez o saptamana in fiecare luna intr-un spital privat din Marea Britanie drept pentru care am decis sa imi folosesc experienta spre a conduce, intre schimburi, o activitate proprie de care sa beneficieze cat mai multe persoane, care insa, evident, se desfasoara si in lipsa mea.

Salonul Mirrors reprezinta un concept nou, menit a servi atat frumusetea cat si sanatatea. Desi am un personal extrem de competent, ca medic ma implic personal in stabilirea tratamentelor optime pentru fiecare client(a). Aparatura de care dispune salonul este una extrem de performanta si permite proceduri multiple, iar din 2016 am infiintat si propriul meu cabinet de medicina si chirurgie estetica. Persoanele care vor sa apeleze la mine, ca doctor, pentru diverse  proceduri estetice si un numai o pot face cu cea mai mare incredere. Am in spate 20 de ani de experienta si de reusite in domeniu. Sunt la curent cu ultimele tehnici si deja le aplic. Grija mea principala este tratamentul  si satisfactia pacientilor.

Pentru cine doreste, efectuez de asemenea diagnosticare clasica si prin bio-rezonanta, cu prescrierea ulterioara a tratamentului indicat. Sunt adepta terapiilor multiple, si din spectrul alternativ, astfel ca la Mirrors, sub supravegherea mea se practica si terapia bio-energetica sau prin electroacupunctura, iar masajul, terapeutic sau de relaxare, este unul de lux. Cei interesati pot beneficia si de consiliere psihologica, hipnoterapie sau terapie prin regresie , oferita de psiholog Michael Grecu, specialist cu rezultate in acest domeniu.

Faptul ca am trecut prin atatea in cariera mea de medic, m-a facut foarte responsabila si exigenta, drept pentru care la Mirrors nimic nu se petrece la intamplare si poarta amprenta seriozitatii, implicarii si competentei mele. Sper ca scurta mea descriere, probabil nu una clasica, sa va stimuleze in a apela la serviciile mele si ale salonului/cabinetului meu, indiferent de ceea ce vreti sa rezolvati sau ameliorati. Nimeni nu a plecat dezamagit de la Mirrors…

Talentul meu este sa creez frumusete