Chirurgie laser cu Eufoton Aton, o tehnica revolutionara in chirurgia estetica si cel mai mic laser care incorporeaza tehnologia fractionala LIGHTSCAN

Eufoton Aton face minuni in urmatoarele situatii:

  • lipoliza asistata prin chirurgie laser (faciala si corporala);
  • endolift – o tehnica minim invaziva care presupune introducerea in piele a unei fibre optice la fel de fina ca un fir de par, prin care se stimuleaza tesuturile, se permite restructurarea dermului din interior, se distruge grasimea si se determina remodelarea pielii;
  • fractional skin resurfacing – rejuvenarea fetei, gatului, decolteului, mainilor, prin intermediul unui scanner care creeaza sute de microcoloane de coagulare, cu obtinerea unei vindecari rapide si stimularea regenerarii de colagen si elastina;
  • tratamentul definitiv al hiperhidrozei;
  • tratarea granuloamelor provocate de filere;
  • efectuarea de interventii chirurgicale – cu ajutorul unui dispozitiv special si al unei fibre optice cu dimensiuni intre 100 si 1.000 de microni.

Cum se realizeaza?

Acesta chirurgie laser foloseste actiunea fototermala in tesutul subdermal profund, utilizand depunerile de apa din organism. Are o dioda de 1.470 nm folosita pentru tehnica endolift, iar lumina este livrata in piele cu ajutorul unei fibre optice de la 100 pana la 1.000 nm.

Leziunea fototermala in interiorul tesutului adipos controleaza retractia pielii. Chirurgia laser Eufoton este foarte sigura, avand rezultate cosmetice similare procedurilor chirurgicale, insa cu mai putine traumatisme si cicatrici. Leziunea laser fototermala din tesutul subdermal induce o crestere semnificativa a productiei de colagen, care duce la o mai mare elasticitate a pielii.

Tratamentul vedeta – Endoliftul facial

Pentru ca endolift este un tratament care presupune anestezie locala minima, este fara durere si dureaza doar 15 minute, pacientul poate pleca imediat acasa, fiind o procedura noninvaziva, ale carei efecte pot dura intre 1 an si 3 ani. Multe personalitati si vedete precum Madonna, Monica Belluci sau Sofia Loren opteaza pentru el. In ultimii ani, cerintele pacientilor pentru lifting si remodelare corporala au crescut din cauza stilului nesanatos de viata si a fricii de a se supune unor interventii chirurgicale. In aceasta privinta, rezultate incurajatoare pot fi obtinute prin folosirea laserelor, care par sa reprezinte viitorul chirurgiei cosmetice si al conturarii corporale.

Efectele chirurgiei laserului, mai exact tonifierea pielii si redobandirea fermitatii, sunt vizibile. Actiunea fototermala a laserului din tesutul subdermal permite rezultate similare comparabile cu un lifting clasic cu fire, cu un confort mai mare pentru pacient, mai putin dureros si fara cicatrici. Evident, vor exista mai putine complicatii si un timp de recuperare mai rapid. Endoliftul emite o unda de 1.470 nm, iar lumina este livrata in piele cu fibra optica de la 100 la 1.000 nm.

Actiunea endoliftului se produce la jonctiunea intre dermul profund si stratul superficial al grasimii. Rezultatul apare dupa 3 saptamani si continua pana la trei -opt luni. Majoritatea necesita una sau doua sedinte de tratament. Se recomanda purtarea unui pansament compresiv 3 zile. Durerea usoara si senzatiile usoare de arsura pot rezista 4-5 ore si pot fi controlate cu analgezice orale. Edeme pot sa apara in zonele tratate pentru 5-6 zile si se rezolva spontan, fara medicatie. Un usor masaj poate ajuta rezolvarea lor mai rapida. In zonele tratate pot aparea echimoze, care se rezolva spontan in 7-10 zile. Trebuie sa treaca opt luni pentru ca acele cicatrici subcutanate sa se refaca in zona tratata, pentru a vedea cele mai bune rezultate. Tehnica endoliftingului este comparabila cu rezultatele liftingului cu fire (minilifting), dar implica riscuri si un disconfort mult mai mic pentru pacient. Cu cat tesutul este mai bogat in apa si grasimi, cu atat se realizeaza mai bine transmisia laserului, grasimea fiind, in particular, bogata in glicerol care, in continuare, faciliteaza efectele pozitive ale laserului.

Rejuvenare faciala prin chirurgie laser

Rejuvenarea faciala se realizeaza cu laser fractional pentru a obtine un ten mai luminos, un tonus mai bun, fermitate si un efect de intinerire. De asemenea, laserul ajuta la problemele acneice si depigmenteaza petele hiperpigmentare. Rejuvenarea poate fi efectuata in zona faciala, gat, decolteu si maini, prin intermediul unui scanner care creeaza sub piele sute de microcoloane de coagulare, cu obtinerea unei vindecari rapide, stimularea regenerarii colagenului si a elastinei.

Prin aceasta tehnica se trateaza leziuni vasculare (telangiectazii, cuperoza, acnee rozacee, lac venos, angioame). Se imbunatateste aspectul cicatricilor, porii se inchid, iar textura pielii devine tot mai fina.

Conturare faciala prin chirurgie laser Eufoton

Este procedura de lifting cu fibra optica, in care se realizeaza retractia tesutului cutanat lax cu indepartarea simultana a excesului de tesut adipos din zona mandibulara si asa numita ”gusa”. Se lucreaza cu o lungime de unda selectiva, care tinteste grasimea din hipodermul superficial, rezultatele fiind vizibile dupa doar o singura sedinta de tratament.

Procedura este indicata pentru reconturarea si redefinirea etajului inferior al fetei – zona mandibulara, gusa, gat.

Lipolaser – liposuctie cu chirurgie laser

Interventie minim invaziva de indepartare a excesului de tesut adipos prin lichefierea grasimii cu ajutorul fibrei laser si aspirarea acesteia. Spre deosebire de liposuctia traditionala ce implica riscurile unei anestezii generale si perioada de recuperare post chirurgicala, interventiile lipolaser prezinta avantajul de a fi efectuate in ambulatoriu sub anestezie locala, putandu-va relua activitatile zilnice imediat dupa interventie.

Este indicata pentru ”gusa”, flancuri, genunchi, brate, coapse intern si extern.

Tratamentul permanent al hiperhidrozei axilare

Este o tehnica inovativa de ablatie laser a glandelor sudoripare ecrine din zona axilara, responsabile de transpiratia excesiva. Se efectueaza in ambulatoriu sub anestezie locala. Este posibil un usor discomfort post-interventie.

Contactati-ne