• -

Barbia dubla – solutii de tratament

Category:Blog
Barbie dubla? Falcute? Genunchi grosi?
Mirrors si Dr Bejan va ofera solutia pentru a scapa acum de barbia dubla!

Lipoliza chimica sau topirea grasimilor prin mezoterapie injectabila este o procedura non-invaziva, in care, prin injectarea de anumite substante active se pot topi depozite localizate de tesut adipos. Teoria din spatele lipolizei chimice este ca anumite substante determina lichefierea grasimii si eliminarea ei pe cale naturala din organism. Ingredientul de baza este phosfatidilcolina o substanta ce se regaseste in mod natural in corpul omenesc si este compusa din acizi grasi saturati avand ca rol principal facilitarea emulsifierii si a descompunerii grasimilor si a colesterolului. Practic, phospatidilcolina este o substanta hepatoprotectoare, fiind foarte intens folosita datorita efectului de reducere a colesterolului.
Acest tip de tratament este eficient pentru a elimina zone de grasime de dimensiuni mici cum ar fi barbia dubla, falcutele, grasimea de pe brate saugenunchi. Spre deosebire de o interventie chirurgicala, acest tratament este relativ simplu, nu necesita timp de recuperare post-operatorie, nu necesita bandaje grele, si nici anestezie intravenoasa.
Lipoliza chimica nu este indicata pentru pierderea in greutate sau pentru eliminarea de depozite adipoase mari de la nivelul abdomenului sau coapselor.

 

tratament prin lipoliza barbie dubla

tratament prin lipoliza barbie dubla

Tratamentul consta din 1-4 sedinte (de obicei 2 sau 3) la interval de 2- 4 saptamani, in functie de raspunsul organismului. In urma unei sedinte de lipoliza apare de obicei edem, roseata si o senzatie de arsura care dureaza 12 pana la 24 de ore. Poate persista o senzatie de indurare sau noduli la locul de injectare pentru 2-3saptamani. Multi pacienti vad un rezultat dupa primul sau al doilea tratament, cu toate ca pentru rezultate optime pot fi necesare tratamente suplimentare.
Aceasta procedura functioneaza foarte bine pe zone mici, bine definite de grasime, cum ar fi falcutele, barbia dubla, zona interna a genunchilor. Poate fi, de asemenea, benefica pentru reducerea volumului coapselor interioare, a partii superioara a bratelor, a zonei suprapubiene precum si pentru tratamentul nechirurgical al lipoamelor
Nu este potrivita pentru zone mai mari de grasime, cum ar fi abdomenul intreg, in cazul in care ar necesita doze excesiv de mari de substanta, un numar mare de injectii, disconfort excesiv, si multe sedinte de tratament. Pentru astfel de cazuri, liposuctia chirurgicala este prima indicatie.

 

lipoliza chimica

lipoliza barbie dubla

Lipsa de rezultate si efecte secundare grave, cum ar fi necroza pielii, ulcere, infectii bacteriene severe, granuloame sau inflamatie cronica persistenta si cicatrici au fost raportate in anumite articole pe internet si in mass-media. Cred cu tarie ca aceste reactii sunt in mare parte datorate tehnicilor deficitare de injectare, utilizarea in exces si inadecvat a diferitelor amestecuri de substante, nefolosirea tehnicilor sterile de injectare, tratamentul efectuat de persoane neinstruite si probabil, utilizarea de substante fata aprobare medicala.

Mirrors Beauty si dr Cristina Bejan va ofera preturi promotionale pentru aceasta procedura:

  • 200 Ron, 5 ml de amestec lipolitic suficient pentru o sedinta de tratament barbie dubla si falcute
  • 350 Ron 10 ml amestec lipolitic
  • 500 Ron 20 ml de amestec lipolitic
  • 650 Ron 40 ml amestec lipolitic