• 0

Acid hialuronic Juvederm- cheia unui ten perfect

Category:Blog Tags : 

De cate ori nu ne-am dorit un ten perfect, bine definit, cu forme atragatoare, indiferent de varsta? Aspectul fizic este cel care ne face sa ne simtim mai increzatori in noi. De aceea, am adus in Romania cea mai populara gama de acid hialuronic- Juvederm.

Cu o varietate de intrebuintari, acidul hialuronic este secretul unui chip impecabil, perfect conturat si mai ales, fara riduri.

Tratamentul pentru riduri profunde, dar si cel de marirea buzelor sunt preferatele tuturor femeilor. Chiar daca operatiile estetice sunt indicate femeilor, foarte multi barbati apeleaza la aceste proceduri.

Cum actioneaza injectiile cu acid hialuronic Juvederm?

Spre deosebire de operatii, injectarea cu acid hialuronic Juvederm nu are contraindicatii, sau efecte secundare.

Acidul hialuronic este cunoscut pentru efectul benefic pe care il are asupra pielii, prin hidratarea in profunzime. In timp, pielea isi pierde din tonus si elasticitate, fiind nevoie de un supliment mineralizant, care sa o hidrateze din plin.

Un ml de acid hialuronic poate stoca de pana la 100 de ori greutatea lui in apa. Astfel, pielea sta mai intinsa, fiind umpluta din interior.

Injectarea se face in anumite zone ale fetei pentru a corecta anumite defecte, cum ar fi ridurile, lipsa de tonus, sau pentru a reda un volum atragator buzelor.

Utilizarile fillerelor cu acid hialuronic pot fi pentru:

-ameliorarea cearcanelor

-stergerea santului lacrimilor

-remodelarea formei si volumului buzelor

-stergerea liniilor de la gura

-eliminarea ridurilor de langa nas

-remodelarera formei nasului

-remodelarea formei barbiei

-remodelarea volumului obrajilor.

Ce tipuri de acid hialuronic Juvederm se folosesc la Mirrors Beauty Med si care sunt costurile?

Produs in Franta, acidul hialuronic Juvederm se mentine cel mai bine in piele, pana la 7-12 luni, fara sa fie nevoie de o alta interventie pe parcurs.

In functie de zona dorita pentru remodelare sau ajustare, specialistii nostri folosesc tipuri diferite de acid hialuronic Juvederm.

1. Marire buze cu acid hialuronic Ultrasmile Juvederm

Buzele pot deveni mai pline si mai senzuale cu ajutorul acidului hialuronic Ultrasmile Juvederm. In functie de cantitatea de acid injectata, acestea capata mai mult volum, inca de la prima sedinta, iar rezultatele se mentin perfect luni in sir. Pretul interventiei este de 500 ron (0,5 ml) si 900 ron (1ml) .

2. Eliminarea ridurilor profunde cu acid hialuronic Volift Juvederm

Efectele spectaculoase ale injectarii cu acid hialuronic Volift Juvederm se vad de la prima interventie. Fie ca sunt facute pentru eliminarea ridurilor de pe frunte, de la ochi sau de la gura, aceste injectii profesionale redau chipului un aspect intinerit si fresh. Pielea e mai hidratata iar ridurile adanci sunt umplute din interior, pentru un efect de netezire. Pretul interventiei este de 600 ron (0.55 ml) si cu 1.000 ron (1ml).

3. Remodelarea pometilor si a liniei maxilarului cu acid hialuronic Ultra 4 Juvederm

Cu un sistem inovator, tehnica de marire sau remodelare a pometilor si a liniei maxilarului este una din cele mai eficiente pentru a redefeni trasaturile fetei. Acidul hialuronic Ultra 4 Juvederm este ideal pentru a crea mai mult volum in zona obrajilor. Acesta, actioneaza ca un burete ce stocheaza mai multa apa, oferindu-i un aspect tonifiat, perfect conturat. Pretul unei interventii este de 900 ron (1 ml)

sau 1.700 ron (2 ml).

4. Redefinirea trasaturilor gatului, a decolteului si a mainilor cu acid hialuronic Volite Juvederm

O gama regeneranta pentru chip, decolteu, gat si maini este data de acidul hialuronic Volite Juvederm. Acesta sustine hidratarea pielii in profunzime, pe termen lung, pana la 9-12 luni. Produsul inovator este bazat pe tehnologia VYCROSS pentru imbunatatirea calitatii pielii.

VYCROSS este o tehnologie patentata care permite obtinerea unui echilibru optim intre lanturile scurte si lungi de acid hialuronic. Astfel, se obtine un gel injectabil fin, maleabil, dar, in acelasi timp, cu un grad de coeziune ridicat. Efectul se mentine pe termen indelungat, fiind indicata hidratarea zilnica, din interior si exterior cu apa si creme, ce sustin acest rezultat.

Pretul unei interventii este de 900 ron- 1 ml si 1700 ron- 2 ml.

Prin orice procedura cu filler cu acid hialuronic Juvederm esti cu un pas mai aproape de frumusetea mult visata. Suna-ne la 0734032408 pentru programari si detalii!