• 0

Acid hialuronic Juvederm – cheia unui ten perfect

Category:Blog Tags : 

De câte ori nu ne-am dorit un ten perfect, bine definit, cu forme atrăgătoare, indiferent de vârstă? Aspectul fizic este cel care ne face să ne simțim mai încrezători în noi. De aceea, am adus în România cea mai populară gamă de acid hialuronic – Juvederm.

Cu o varietate de întrebuințări, acidul hialuronic este secretul unui chip impecabil, perfect conturat și, mai ales, fără riduri.

Tratamentul pentru riduri profunde, dar și cel de mărire a buzelor sunt preferatele tuturor femeilor. Chiar dacă operațiile estetice sunt indicate femeilor, foarte mulți bărbați apelează și ei la aceste proceduri.

Cum acționeaza injecțiile cu acid hialuronic Juvederm?

Spre deosebire de operații, injectarea cu acid hialuronic Juvederm nu are contraindicații sau efecte secundare.

Acidul hialuronic este cunoscut pentru efectul benefic pe care îl are asupra pielii, prin hidratarea în profunzime. În timp, pielea își pierde din tonus și elasticitate, fiind nevoie de un supliment mineralizant, care să o hidrateze din plin.

Un mililitru de acid hialuronic poate stoca de până la 100 de ori greutatea lui în apă. Astfel, pielea stă mai întinsă, fiind umplută din interior.

Injectarea se face în anumite zone ale feței pentru a corecta anumite defecte, cum ar fi ridurile, lipsa de tonus, sau pentru a reda un volum atrăgător buzelor.

Utilizările fillerelor cu acid hialuronic pot fi pentru:

– ameliorarea cearcănelor;

– ștergerea șanțului lacrimilor;

– remodelarea formei și volumului buzelor;

– ștergerea liniilor de la gură;

– eliminarea ridurilor de lângă nas;

– remodelarea formei nasului;

– remodelarea formei bărbiei;

– remodelarea volumului obrajilor.

Ce tipuri de acid hialuronic Juvederm se folosesc la Mirrors Beauty Med și care sunt costurile?

Produs în Franța, acidul hialuronic Juvederm se menține cel mai bine în piele, până la 7-12 luni, fără să fie nevoie de o altă intervenție pe parcurs.

În funcție de zona dorită pentru remodelare sau ajustare, specialiștii noștri folosesc tipuri diferite de acid hialuronic Juvederm.

1. Mărire buze cu acid hialuronic Ultrasmile Juvederm

Buzele pot deveni mai pline și mai senzuale cu ajutorul acidului hialuronic Ultrasmile Juvederm. În funcție de cantitatea de acid injectată, acestea capătă mai mult volum, încă de la prima ședință, iar rezultatele se mențin perfect luni in șir. Prețul intervenției este de 500 lei (0,5 ml.) și 900 lei (1 ml.).

2. Eliminarea ridurilor profunde cu acid hialuronic Volift Juvederm

Efectele spectaculoase ale injectării cu acid hialuronic Volift Juvederm se văd de la prima intervenție. Fie că sunt făcute pentru eliminarea ridurilor de pe frunte, de la ochi sau de la gură, aceste injecții profesionale redau chipului un aspect întinerit și fresh. Pielea e mai hidratată, iar ridurile adânci sunt umplute din interior, pentru un efect de netezire. Prețul intervenției este de 600 lei (0,55 ml.) și cu 1.000 lei (1 ml.).

3. Remodelarea pomeților și a liniei maxilarului cu acid hialuronic Ultra 4 Juvederm

Cu un sistem inovator, tehnica de mărire sau remodelare a pomeților și a liniei maxilarului este una din cele mai eficiente pentru a redefini trăsăturile fetei. Acidul hialuronic Ultra 4 Juvederm este ideal pentru a crea mai mult volum în zona obrajilor. Acesta acționează ca un burete ce stochează mai multă apă, oferindu-i pielii un aspect tonifiat, perfect conturat. Prețul unei intervenții este de 900 lei (1 ml.) sau 1.700 lei (2 ml.).

4. Redefinirea trăsăturilor gâtului, a decolteului și a mâinilor cu acid hialuronic Volite Juvederm

O gamă regenerantă pentru chip, decolteu, gât și mâini este dată de acidul hialuronic Volite Juvederm. Acesta susține hidratarea pielii în profunzime, pe termen lung, până la 9-12 luni. Produsul inovator este bazat pe tehnologia VYCROSS pentru îmbunătățirea calității pielii.

VYCROSS este o tehnologie patentată care permite obținerea unui echilibru optim între lanțurile scurte și lungi de acid hialuronic. Astfel, se obține un gel injectabil fin, maleabil, dar, în același timp, cu un grad de coeziune ridicat. Efectul se menține pe termen îndelungat, fiind indicată hidratarea zilnică, din interior și exterior, cu apă și creme, ce susțin acest rezultat.

Prețul unei intervenții este de 900 lei – 1 ml. și 1.700 lei – 2 ml.

Prin orice procedura cu filler cu acid hialuronic Juvederm ești cu un pas mai aproape de frumusețea mult visată.

Sună-ne la 0734032408 pentru programări și detalii!