Tratamentul Therma-Frio-Shock reprezinta cel mai eficient tratament anticelulitic si de slabire rapida (topirea tesutului adipos superficial si a nodulilor celulitici). Efectele terapiei sint multiple: anticelulitic, antiadipos (slimming), compactare (reducerea numarului de centimetri, in circumferinta) si remodelare. In multe cazuri, s-a observat si o ameliorare semnificativa a vergeturilor.

Rezultatele tratamentului de slabire rapida si anticelulita pot aparea inca de la prima impachetare, dar sint concludente dupa utilizarea constanta si corecta a tratamentului, timp de 2, 3 saptamani.

Mecanismul este simplu: din totalul caloric zilnic, organismul foloseste un numar mare de calorii, pentru a-si mentine temperatura optima. Pornind de la aceasta observatie, specialistilor le-a venit o idee simpla: reducind temperatura organismului, acesta este obligat sa consume mai multe calorii, pentru a-si echilibra temperatura, ceea duce la pierderea kilogramelor in plus, mult mai rapid, printr-o activitate musculara intensa. Acesta este principiul de actiune al tratamentelor bazate pe dublul efect termic cald-rece.

terma-frio-shock

CONTRAINDICATII Therma-Frio-Shock

cardiaci, hipertensivi, femeile insarcinate sau care alapteaza, persoane care au ulcer varicos, persoane care au rani deschise sau operatii recente (mai proaspete de 3 luni).

TRATAMENTUL Therma-Frio-Shock POATE FI FACUT SI DE CATRE PERSOANELE CU FRAGILITATE CAPILARA !

Caracteristici Therma Gel:

Este un tratament anticelulitic profesional cu efect termic de incalzire si cu rezultate imediate si spectaculoase. Efectul termic este blind si usor de suportat.

Formula gelului anticelulitic Therma Gel imbina cele mai eficiente principii active, care “topesc” grasimea si elimina celulita. Chiar si nodulii celulitici vechi, incapsulati, dispar in timp, dupa utilizarea consecventa a gelului. Therma Gelul are capacitatea de a disloca grasimea si celulita incapsulate, de a le dizolva si de a le drena, spre eliminarea din organism.

Therma Gelul are si alte efecte, in afara celui anticelulitic: stimuleaza circulatia sanguina, accelereaza metabolismul si reda pielii elasticitatea. De asemenea, este un produs de termosudatie exceptional, putind fi utilizat in impachetari la capsula/tunel cu infrarosu.

Caracteristici Lichid Frio:

Lichidul Frio este o solutie pentru impachetari la rece, cu bandaje elastice. Este un tratament anticelulitic si de slabire spectaculos, cu rezultate imediate, vizibile dupa prima impachetare. Pierderea in centimetri si tonifierea tesuturilor se produc inca de la prima sedinta de tratament. Actiunea solutiei este de topire a grasimii si de distrugere a celulitei.

Formula Lichidului Frio, pentru impachetari la rece, combina cinci principii active, care au capacitatea de a patrunde profund, in tesutul adipos, si de a disloca si dizolva nodulii de grasime si de celulita. In plus, lichidul contine mentol, care intensifica procesul de ardere a grasimii.

Caracteristici Moulding Cream:

Crema anticelulitica profesionala pentru remodelare corporala, ce reduce volumul tesutului adipos. Moulding Cream previne si trateaza acumularile de grasime, pe orice zona a corpului. Rezultatele sint rapide si spectaculoase.

Formula sa imbina 5 principii active, cu un puternic efect anticelulitic. Circulatia sanguina este stimulata, iar edemele locale, produse de acumularea lichidelor in tesuturi, dispar inca de la primele aplicari.

In acelasi timp, crema remodeleaza tesutul, din zona in care se produce slabirea. Dupa aplicarea Moulding Cream, pielea ramine catifelata si hidratata.

PASUL 1: PEELINGUL

Este recomandat sa  faceti un peeling, la dus inainte de tratament. Daca nu aveti un produs specific, puteti prepara un scrub din zat de cafea, zahar sau malai (in gelul de dus, amestecati o cantitate mica de zat de cafea, zahar sau malai).

PASUL 2: PREPARAREA SOLUTIEI FRIO

Se prepara Solutia Frio si se inmoaie bandajele in solutia astfel preparata.

PASUL 3: THERMA GELUL

Se  aplica un strat subtire de Therma Gel, pe zona care urmeaza a fi tratata. Aplicarea gelului se face cu miscari de masaj ascendente, usoare. Se maseaza, pana la absorbtia totala.

PASUL 4: BANDAJELE ELASTICE

Aplicarea se face de jos, in sus. Se sta cu bandajele elastice intre 30 min si o ora, in functie de confortul dumneavoastra.

ATENTIE ! Combinarea efectelor termo cald-rece provoaca senzatia de frig. Nu va speriati ! Acesta este efectul normal al oricarui tratament cald-rece si are ca urmare compactarea tesutului (reducerea numarului de centimetri, in circumferinta) si arderea unui numar mare de calorii. Puteti folosi un trening gros sau o patura, pe durata impachetarii.

Mai nou, impachetarea Therma-Frio-Shock la termocuverta cu efect si mai puternic.

PASUL 5: TONIFIEREA

Dupa un tratament de slabire rapida si compactare, tonifierea este obligatorie ! Se aplicaMoulding Cream conform tehnicilor de automasaj, dar cu miscari ferme.

 Tratamentul Therma-Frio-Shock poate fi facut de 3, 4 ori/saptamina.