Un tratament modern de reintinerire cu propriul tau sange, fara riscuri si fara complicatii. Cine nu ar dori sa poata sa dea timpul inapoi? Mecanismul de recapatare a sanatatii si tineretii se gaseste in corpul nostru si el poate fi declansat oricand.

TERAPIA VAMPIR – PRP kit MeaPlasma cu heparina anticoagulant

Injectare indicata pentru tratamentul caderii parului, rejuvenare faciala, decolteu, maini, infiltratii articulare, parodontoze (infiltratii gingie). Kit mai performant fata de cel clasic, cu durere minima la injectare.

1 kit injectare 500 ron
2 kituri injectare 750 ron
3 kituri injectare 900 ron

Pentru pensionari, se acorda 20% reducere pentru infiltratiile articulare.

 

TERAPIA VAMPIR – metoda IPRF kit fara anticoagulant

Cea mai naturala metoda de tratament, cu disconfort minim. Injectarea se asociaza cu laser resurfacing Aton si peeling chimic sau cu microneedling si Mesohyal

3 kituri injectare 500 ron – fata light
4 kituri injectare 650 ron
6 kituri injectare 750 ron – fata+gat+decolteu
8 kituri injectare 1000 ron – fata+gat+decolteu+maini

 

TERAPIA VAMPIR – PRP kit clasic cu citrat de sodium anticoagulant

TERAPIA VAMPIR – 1 PRP kit clasic doar injectare 300 ron
Terapia vampir 2 kituri, doar injectare 450 ron
Terapia Vampir injectare + microneedling 1 eprubeta, aprox 4 ml plasma + 3 ml cocktail Mesohyal* 550 ron

*Aceasta varianta se aplica si in cazul tratamentului caderii parului si pentru combinarea cu lipoliza chimica pentru barbia dubla.

  • 1 eprubeta plasma injectare + tratament de rejuvenare laser Aton + peeling chimic – 550 RON
  • 1 eprubeta plasma injectare + tratament de rejuvenare laser Aton + PRX33 – 650 RON
  • 1 eprubete plasma + 3 ml Mesohyal, injectare + microneedling – 550 RON

*Tratamentul cu 1 kit PRP (5 ml plasma) este suficient pentru tratamentul fetei, iar cel cu 2 kituri PRP este suficient pentru fata si gat.

Daca se doreste si tratamentul decolteului sau al altor zone (maini, coapse) se adauga 150 RON pentru fiecare eprubeta de plasma in plus.

Tratamentul PRP cu plasma proprie imbogatita cu trombocite cunoscut sub denumirea de “Terapia Vampir” consta in recoltarea factorilor de crestere trombocitari din propriul sange si reintroducerea lor  in tesutul cutanat, stimuland astfel procesele de reparare celulara si de sinteza de colagen. Rezultatul se vede prin disparitia ridurilor fine, a cicatricilor post-acnee, a cearcanelor si imbutatatirea fermitatii tenului, avand efect de lifting facial.

O metoda noua de tratament cu plasma proprie este IPRF sau injectable plasma rich fibrin (plasma imbogatita in fibrina). Diferenta fata de metoda clasica consta in faptul ca nu se foloste anticoagulant in eprubetele speciale, parametri de centrifugare sunt diferiti, plasma obtinuta este mult mai concentrata dar in cantitate mai mica, aproximativ 1,5 ml pe eprubeta de sange recoltat si va trebuii injectata in max 15 minute de la recoltare.

Avantajele acestei metode noi:

100% naturala, deoarece nu are anticoagulant, concentratie crescuta de factori de crestere, factori trombocitari si fibrina (fermitate mai mare a tesutului in zone de injectare , capacitate crescuta de umplere a ridurilor si vindecare mai rapida).

Se poate folosi si pentru remodelarea buzelor asigurand o volumizare naturala si hidratare pentru minim 3-4 saptamani si stimuland procesul de regenerare al tesutului labial. Dezavantajul major consta in recoltarea unei cantitati mai mare de sange, de regula 3-4 epubete, fara afectarea pretului fata de procedura clasica.

In ce consta procedura?

  • se aplica crema anestezica
  • se recolteaza 1 – 2 eprubete de sange
  • se proceseaza la centrifuga pentru a selecta plasma cu trombocite (celule ce contin factorii de crestere si reparare)
  • se introduce in zona dorita prin injectare directa si/sau prin microneedling

Important:
Rezultatele sunt vizibile la o saptamana de la prima sedinta. Se recomanda efectuarea unei serii de 3 sedinte la interval de 2-3 saptamani pentru efecte durabile si ulterior o sedinta/an pentru intretinere.