Un tratament modern de reîntinerire cu propriul tău sânge, fără riscuri și fără complicații. Cine nu ar dori să poată să dea timpul înapoi? Mecanismul de recăpătare a sănătății și tinereții se găsește în corpul nostru și el poate fi declanșat oricând.

Terapia Vampir (PRP)

Terapia Vampir – 1 eprubetă, doar injectare 450 lei
Terapia Vampir  – 2 eprubete, doar injectare 650 lei
Terapia Vampir – 3 eprubete doar injectare 800 lei
Terapia Vampir – 4 eprubete doar injectare 950 lei
+ Dermapen IV

+ Laser Eufoton si PRX  fata/gat/decolteu

+ Laser Eufoton si PRX  fata si gat

+ Laser Eufoton si PRX  fata si gat si decolteu

+400 lei

+250 lei

+350 lei

+450 lei

PRP intraarticular 1 genunchi  500 lei

PRP intraarticular ambii genunchi  800 lei

PRP intragingical  500 lei

PRP scalp fara anestezie 400 lei

PRP scalp cu anestezie crema sau spay 450 lei

PRP scalp cu inhalosedare 500 ron

 

Terapia IPRF

1 eprubeta 150 lei

2 eprubete 250 lei

3 eprubete 400 lei

4 eprubete 500 lei

6 eprubete 650 lei

8 eprubete 750 lei

+ preturile corespunzatoare terapiilor supraadaugate ( laser cu PRX sau microneedling cu Dermapen)

Dacă se dorește și tratamentul decolteului sau al altor zone (mâini, coapse) se adaugă 150 lei pentru fiecare eprubetă de plasmă în plus.

Tratamentul PRP cu plasmă proprie, îmbogățită cu trombocite, cunoscut sub denumirea de “Terapia Vampir” constă în recoltarea factorilor de creștere trombocitari din propriul sânge și reintroducerea lor în țesutul cutanat, stimulând astfel procesele de reparare celulară și de sinteză de colagen. Rezultatul se vede prin dispariția ridurilor fine, a cicatricilor post-acnee, a cearcănelor și îmbunătățirea fermității tenului, având efect de lifting facial.

O metodă nouă de tratament cu plasmă proprie este IPRF sau Injectable Plasma Rich Fibrin (plasmă îmbogățită în fibrină). Diferența față de metoda clasică constă în faptul că nu se folosește anticoagulant în eprubetele speciale, parametrii de centrifugare sunt diferiți, plasma obținută este mult mai concentrată, dar în cantitate mai mică, aproximativ 1,5 ml. pe eprubeta de sânge recoltat și va trebui injectată în maximum 15 minute de la recoltare.

Avantajele acestei metode noi:

100% naturală, deoarece nu are anticoagulant, concentrație crescută de factori de creștere, factori trombocitari și fibrină (fermitate mai mare a țesutului în zonele de injectare, capacitate crescută de umplere a ridurilor și vindecare mai rapidă).

Se poate folosi și pentru remodelarea buzelor, asigurând o volumizare naturală și hidratare pentru minimum 3-4 săptămâni și stimulând procesul de regenerare a țesutului labial. Dezavantajul major constă în recoltarea unei cantități mai mare de sânge, de regulă 3-4 epubete, fără afectarea prețului față de procedura clasică.

În ce constă procedura?

  • se aplică crema anestezică;
  • se recoltează 1 – 2 eprubete de sânge;
  • se procesează la centrifugă pentru a selecta plasma cu trombocite (celule ce conțin factorii de creștere și reparare);
  • se introduce în zona dorită prin injectare directă și/sau prin microneedling.

Important:
Rezultatele sunt vizibile la o săptămână de la prima ședință. Se recomandă efectuarea unei serii de 3 ședinte la interval de 2-3 săptămâni pentru efecte durabile și ulterior o ședință/an pentru întreținere.