Un tratament modern de reîntinerire cu propriul tău sânge, fără riscuri și fără complicații. Cine nu ar dori să poată să dea timpul înapoi? Mecanismul de recăpătare a sănătății și tinereții se găsește în corpul nostru și el poate fi declanșat oricând.

TERAPIA VAMPIR – PRP injectare articulații

1 kit injectare 500 lei
2 kituri injectare 750 lei
3 kituri injectare 900 lei

Pentru pensionari, se acordă 20% reducere pentru infiltrațiile articulare.

 

TERAPIA VAMPIR – metoda IPRF kit fără anticoagulant

Cea mai naturală metodă de tratament, cu disconfort minim. Injectarea se asociază cu laser resurfacing Aton și peeling chimic sau cu microneedling și Mesohyal

3 kituri injectare 500 lei – față light
4 kituri injectare 650 lei
6 kituri injectare 750 lei – față+gât+decolteu
8 kituri injectare 1.000 lei – față+gât+decolteu+mâini

 

TERAPIA VAMPIR față, gât, decolteu, mâini– PRP kit clasic cu citrat de sodiu anticoagulant

TERAPIA VAMPIR – 1 PRP kit clasic doar injectare 300 lei
Terapia Vampir 2 kituri, doar injectare 450 lei
Terapia Vampir injectare + microneedling 1 eprubetă, aprox. 4 ml. plasmă + 3 ml. cocktail Mesohyal* 550 lei

*Această variantă se aplică și în cazul tratamentului căderii părului și pentru combinarea cu lipoliza chimică pentru bărbia dublă.

  • 1 eprubetă plasmă injectare + tratament de rejuvenare Laser Aton + peeling chimic – 550 lei
  • 1 eprubetă plasmă injectare + tratament de rejuvenare Laser Aton + PRX33 – 650 lei
  • 1 eprubetă plasmă + 3 ml. Mesohyal, injectare + microneedling – 550 lei

*Tratamentul cu 1 kit PRP (5 ml. plasmă) este suficient pentru tratamentul feței, iar cel cu 2 kituri PRP este suficient pentru față și gât.

Dacă se dorește și tratamentul decolteului sau al altor zone (mâini, coapse) se adaugă 150 lei pentru fiecare eprubetă de plasmă în plus.

Tratamentul PRP cu plasmă proprie, îmbogățită cu trombocite, cunoscut sub denumirea de “Terapia Vampir” constă în recoltarea factorilor de creștere trombocitari din propriul sânge și reintroducerea lor în țesutul cutanat, stimulând astfel procesele de reparare celulară și de sinteză de colagen. Rezultatul se vede prin dispariția ridurilor fine, a cicatricilor post-acnee, a cearcănelor și îmbunătățirea fermității tenului, având efect de lifting facial.

O metodă nouă de tratament cu plasmă proprie este IPRF sau Injectable Plasma Rich Fibrin (plasmă îmbogățită în fibrină). Diferența față de metoda clasică constă în faptul că nu se folosește anticoagulant în eprubetele speciale, parametrii de centrifugare sunt diferiți, plasma obținută este mult mai concentrată, dar în cantitate mai mică, aproximativ 1,5 ml. pe eprubeta de sânge recoltat și va trebui injectată în maximum 15 minute de la recoltare.

Avantajele acestei metode noi:

100% naturală, deoarece nu are anticoagulant, concentrație crescută de factori de creștere, factori trombocitari și fibrină (fermitate mai mare a țesutului în zonele de injectare, capacitate crescută de umplere a ridurilor și vindecare mai rapidă).

Se poate folosi și pentru remodelarea buzelor, asigurând o volumizare naturală și hidratare pentru minimum 3-4 săptămâni și stimulând procesul de regenerare a țesutului labial. Dezavantajul major constă în recoltarea unei cantități mai mare de sânge, de regulă 3-4 epubete, fără afectarea prețului față de procedura clasică.

În ce constă procedura?

  • se aplică crema anestezică;
  • se recoltează 1 – 2 eprubete de sânge;
  • se procesează la centrifugă pentru a selecta plasma cu trombocite (celule ce conțin factorii de creștere și reparare);
  • se introduce în zona dorită prin injectare directă și/sau prin microneedling.

Important:
Rezultatele sunt vizibile la o săptămână de la prima ședință. Se recomandă efectuarea unei serii de 3 ședinte la interval de 2-3 săptămâni pentru efecte durabile și ulterior o ședință/an pentru întreținere.