Nou concept terapeutic

Dorim sa introducem pe piata un concept terapeutic nou, holistic, care preia si adapteaza procedee din tehnici precum  Healing Touch, Polarity Therapy, Therapeutic Touch, Miofascial sau Craniosacral Therapy, Bioenergoterapia fara insa a se revendica strict dintr-una anume.

In spatele corpului fizic se afla un altul, energetic, care, daca este perturbat, ajunge sa ii provoace primului diverse afectiuni, culminand cu bolile grave prea bine cunoscute. La randul lor, blocajele energetice sunt in mare masura determinate sau influentate de anumite emotii care nu fost bine gestionate si care pot degenera in adevarate traume, ce, somatizand, se transfera memoriei celulare, spre a dauna intr-un final intregii fiinte, la o multitudine de niveluri.

psiho-energo

In cadrul Mirrors Beauty Salon,  suntem interesati si de sanatatea clientilor nostri, fara de care frumusetea isi pierde mult din valoare sau insemnatate. Care este, foarte pe scurt, continutul procesului terapeutic pe care vi-l propunem? Pe de-o parte, masajul psiho-energo-somatic trateaza  corpul subtil, prin echilibrare energetica,masaj bioenergetic, lucrul cu chakrele (centrii energetici) si cu campurile generate de acestea si eliminarea blocajelor aferente. Pe de alta,  se ocupa  de eliminarea emotiilor negative, actionand asupra anumitor puncte din corp ce le stocheaza si care provoaca senzatii dureroase. Interventia fizica  fina, dar profunda, prin atingeri si miscari specifice inuitiv aplecate completeaza terapia energetica, eliberand efectele stresului, ale depresiei, anxietatii sau chiar ale anumitor boli ale organelor interne. In fine, procesul de vindecare, de refacere sau doar de revigoare este completat de interventia verbala a specialistului, care are si formatie de psiholog si va purta  un dialog benefic, relaxant si  incurajator cu persoana de care se ocupa, putandu-se transforma, ulterior, intr-o alta forma de terapie pentru cine doreste.

psiho-energo2

Principiile care stau la baza acestui gen de masaj sunt constituite de centrarea in inima spirituala sau in suflet si respectiv de iubire si empatie. Consideram ca orice gen de masaj reprezinta si o forma de transmitere a unei energii, iar in cazul masajului psiho-energo-somatic ne concentram asupra incarcarii energiei cu intentii si sentimente pozitive,  linistitoare, vindecatoare dupa cum vom fi inspirati de Sinele nostru superior. Efectele, testate, sunt uluitoare, nu aveti decat sa va incredintati personal de aceasta.

Pretul promotional al unei asemenea sedinte de masaj sau terapie este de doar 70 de lei, iar un abonament de 10 sedinte va costa doar 600 de lei
Ore de desfasurare: 18-21, de luni pana vineri si 14-17 sambata.